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Coauteurs
- Dorota Witrowa-RajchertProfesor, SGGWAdresse e-mail validée de sggw.pl
- Artur WiktorWarsaw University of Life SciencesAdresse e-mail validée de sggw.pl
- Magdalena Dadan (Sledz)Warsaw University of Life SciencesAdresse e-mail validée de sggw.pl
- Urszula TylewiczDISTAL, Università di BolognaAdresse e-mail validée de unibo.it
- marco dalla rosaFull Professor of Food Technology - Dept. Agricultural and Food Science - Alma Mater StudiorumAdresse e-mail validée de unibo.it
- Silvia TappiUniversity of BolognaAdresse e-mail validée de unibo.it
- Luca LaghiResearcher, Department of Agricultural and Food Sciences, Bologna UniversityAdresse e-mail validée de unibo.it
- Witold LojkowskiInstitute of High Pressure Physics, Polish Academy of SciencesAdresse e-mail validée de labnano.pl
- Lorenzo SiroliPhD, Università di BolognaAdresse e-mail validée de unibo.it
- sylwia łabaDr inż. Instytut Ochrony Środowiska-Państwowy Instytut BadawczyAdresse e-mail validée de ios.edu.pl
- Justyna CybulskaPhD, Institute of Agrophysics Polish Academy of SciencesAdresse e-mail validée de ipan.lublin.pl