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Coauteurs
- Jing LiuScientist at CarlsbergAdresse e-mail validée de carlsberg.com
- Davide GiacaloneAssociate Professor, University of Southern DenmarkAdresse e-mail validée de iti.sdu.dk
- Michael Bom FrøstDepartment of Food Science, University of CopenhagenAdresse e-mail validée de food.ku.dk
- Federico J.A. Perez-Cueto (Armando...Professor, Umeå UniversityAdresse e-mail validée de umu.se
- Per Bruun BrockhoffRector, IT University of CopenhagenAdresse e-mail validée de itu.dk
- Rene LametschAssociate ProfessorAdresse e-mail validée de food.ku.dk
- Ching Yue ChowUniversity of CopenhagenAdresse e-mail validée de food.ku.dk
- Sara R JaegerProfessor at Aarhus University; Editor Food Quality and PreferenceAdresse e-mail validée de food.au.dk
- Yu FuAdresse e-mail validée de swu.edu.cn
- Anders Mikael SjödinProfessor emeritus Copenhagen UniversityAdresse e-mail validée de nexs.ku.dk
- Hildegarde HeymannUniversity of California; University of MissouriAdresse e-mail validée de ucdavis.edu
- Russell KeastDeakin UniversityAdresse e-mail validée de deakin.edu.au
- Annemarie OlsenAssociate professor in sensory and consumer scienceAdresse e-mail validée de food.ku.dk
- Inge TetensUniversity of CopenhagenAdresse e-mail validée de nexs.ku.dk
- Anne RabenUniversity of copenhagen
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Wender Bredie
Professor of Sensory Science, University of Copenhagen
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