Comparative study of milk coagulation with chicken pepsin or rennet: interactions and microstructure. FA Benyahia-Krid, H Attia, MN Zidoune | 6 | 2010 |
Chicken pepsin and rennet gels: Internal bonds, rheology and microstructure FA Benyahia-Krid, O Aissaoui-Zitoun, H Boughellout, F Adoui, A Harkati, ... J. Vet. Sci. Technol 7, 375, 2016 | 4 | 2016 |
Fresh cheese “Peulh Type”: Characterization and sensory aspects F Benyahia-Krid, O Aissaoui-Zitoun, H Boughellout, F Adoui, A Harkati, ... Journal Advances Dairy Research 4 (163), 2, 2016 | 4 | 2016 |
Effect of sodium chloride and incision on the chicken pepsin coagulant activity extracted from proventriculus, dried under partial vacuum FA Benyahia-Krid, F Adoui, O Aissaoui-Zitoun, H Boughellout, E Siar J Adv Dairy Res 5 (3), 4, 2017 | 3 | 2017 |
Effect of Pre-slaughter Handlings on Broiler Chicken Welfare and Relationship with Meat Quality ZMNSMA Harkati A, Boughellout H , Fuent C, Krid FA , Agli A Journal of Veterinary Science & Technology 9 (4), 2018 | 2 | 2018 |
Milk coagulation with chicken pepsin: proteolytic benefits of substituting rennet in cheese making and recycling of forestomachs in Algeria. FA Benyahia-Krid, H Attia, MN Zidoune | 2 | 2011 |
Enzymologie générale et génie enzymatique : Rappel Du Cours Avec Séries D’exercices Et Solutions, BKF aziza Office des Publications Universitaires (O.P.U.), Edition 1. 04. 6014. I.S.B …, 2020 | | 2020 |
Assessment of Antimicrobial Effect of the Artemisia herba-alba AqueousExtract as a Preservative in Algerian Traditional Fresh Cheese. HMZMN Adoui F., Benyahia-Krid F. A. Boughellout H., Aissaoui-Zitoun O ... Med Aromat Plants 5 (246), 2018 | | 2018 |
Use of chicken pepsin in camel milk coagulation [Conference poster]. O Aïssaoui-Zitoun, FA Benyahia-Krid, L Arar, D Korichi, H Boughellout, ... | | 2017 |
Chicken proventriculus conservation test, salted or not, incised or not, by partial vacuum drying [Conference poster]. FA Benyahia-Krid, O Aïssaoui-Zitoun, A Harkati, H Boughellout, F Adoui, ... | | 2017 |
Coagulation du lait par la pepsine de poulet DFABKPMN Zidoune. ISBN 978-3-8416-7186-8 par Editions Universitaires Européennes (EUE), 2016 | | 2016 |
Coagulation du lait par la pepsine de poulet FA Benyahia-Krid, MN Zidoune Éditions universitaires européennes, 2016 | | 2016 |
Essai de conservation de l’extrait brut de pepsine de poulet par séchage sous vide partiel ou par lyophilisation. ZMN F.A. Benyahia-Krid , A.Kechkar , A. Kotomale A., Z. Saoudi, M.S.Bouhamed Onzièmes Journées de la Recherche Avicole et Palmipèdes à Foie Gras, Tours …, 2015 | | 2015 |
Essai de conservation de l’extrait brut de pepsine de poulet par séchage sous vide partiel ou par lyophilisation. BMSZMN Benyahia-Krid F. A., Kechkar A., Kotomale A., Saoudi Z. Onzièmes Journées de la Recherche Avicole et Palmipèdes à Foie Gras, Tours …, 2015 | | 2015 |
Pepsine de poulet : extraction, caractérisation et conservation. ZMN F.A.Benyahia-Krid The first international conference on food industries and Biotechnology and …, 2008 | | 2008 |
Thiocyanates sanguins chez l’homme : relations plasmatiques et érythrocytaires in vivo. B F. A., H S., A A. Journal Algérien de Médecine (JAM), 8 (2), 86-89., 1998 | | 1998 |