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Benyahia ferial.aziza
Benyahia ferial.aziza
Institut de la Nutrition, de l'Alimentation et des Technologies Agro-Alimentaires (INATAA), UMC1
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Comparative study of milk coagulation with chicken pepsin or rennet: interactions and microstructure.
FA Benyahia-Krid, H Attia, MN Zidoune
62010
Chicken pepsin and rennet gels: Internal bonds, rheology and microstructure
FA Benyahia-Krid, O Aissaoui-Zitoun, H Boughellout, F Adoui, A Harkati, ...
J. Vet. Sci. Technol 7, 375, 2016
42016
Fresh cheese “Peulh Type”: Characterization and sensory aspects
F Benyahia-Krid, O Aissaoui-Zitoun, H Boughellout, F Adoui, A Harkati, ...
Journal Advances Dairy Research 4 (163), 2, 2016
42016
Effect of sodium chloride and incision on the chicken pepsin coagulant activity extracted from proventriculus, dried under partial vacuum
FA Benyahia-Krid, F Adoui, O Aissaoui-Zitoun, H Boughellout, E Siar
J Adv Dairy Res 5 (3), 4, 2017
32017
Effect of Pre-slaughter Handlings on Broiler Chicken Welfare and Relationship with Meat Quality
ZMNSMA Harkati A, Boughellout H , Fuent C, Krid FA , Agli A
Journal of Veterinary Science & Technology 9 (4), 2018
22018
Milk coagulation with chicken pepsin: proteolytic benefits of substituting rennet in cheese making and recycling of forestomachs in Algeria.
FA Benyahia-Krid, H Attia, MN Zidoune
22011
Enzymologie générale et génie enzymatique : Rappel Du Cours Avec Séries D’exercices Et Solutions,
BKF aziza
Office des Publications Universitaires (O.P.U.), Edition 1. 04. 6014. I.S.B …, 2020
2020
Assessment of Antimicrobial Effect of the Artemisia herba-alba AqueousExtract as a Preservative in Algerian Traditional Fresh Cheese.
HMZMN Adoui F., Benyahia-Krid F. A. Boughellout H., Aissaoui-Zitoun O ...
Med Aromat Plants 5 (246), 2018
2018
Use of chicken pepsin in camel milk coagulation [Conference poster].
O Aïssaoui-Zitoun, FA Benyahia-Krid, L Arar, D Korichi, H Boughellout, ...
2017
Chicken proventriculus conservation test, salted or not, incised or not, by partial vacuum drying [Conference poster].
FA Benyahia-Krid, O Aïssaoui-Zitoun, A Harkati, H Boughellout, F Adoui, ...
2017
Coagulation du lait par la pepsine de poulet
DFABKPMN Zidoune.
ISBN 978-3-8416-7186-8 par Editions Universitaires Européennes (EUE), 2016
2016
Coagulation du lait par la pepsine de poulet
FA Benyahia-Krid, MN Zidoune
Éditions universitaires européennes, 2016
2016
Essai de conservation de l’extrait brut de pepsine de poulet par séchage sous vide partiel ou par lyophilisation.
ZMN F.A. Benyahia-Krid , A.Kechkar , A. Kotomale A., Z. Saoudi, M.S.Bouhamed
Onzièmes Journées de la Recherche Avicole et Palmipèdes à Foie Gras, Tours …, 2015
2015
Essai de conservation de l’extrait brut de pepsine de poulet par séchage sous vide partiel ou par lyophilisation.
BMSZMN Benyahia-Krid F. A., Kechkar A., Kotomale A., Saoudi Z.
Onzièmes Journées de la Recherche Avicole et Palmipèdes à Foie Gras, Tours …, 2015
2015
Pepsine de poulet : extraction, caractérisation et conservation.
ZMN F.A.Benyahia-Krid
The first international conference on food industries and Biotechnology and …, 2008
2008
Thiocyanates sanguins chez l’homme : relations plasmatiques et érythrocytaires in vivo.
B F. A., H S., A A.
Journal Algérien de Médecine (JAM), 8 (2), 86-89., 1998
1998
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