Suivre
Soumi Paul Mukhopadhyay
Soumi Paul Mukhopadhyay
Adresse e-mail validée de csu.edu.au - Page d'accueil
Titre
Citée par
Citée par
Année
Evaluation of puffing quality of Australian desi chickpeas by different physical attributes
SP Mukhopadhyay, JA Wood, AJ Saliba, CL Blanchard, BT Carr, ...
LWT-Food Science and Technology, 2015
182015
Puffing performance of Australian and Indian desi chiickpea (Cicer arietinum L.)
S Paul Mukhopadhyay, PD Prenzler, JA Wood, AJ Saliba, CL Blanhard, ...
62nd Australian Cereal Chemistry Conference, 2012, 114-119, 2013
22013
Grains Research and Development
SP Mukhopadhyay, JA Wood, PD Prenzler, CL Blanchard, AJ Saliba
2013
Genotypic differences in puffing performance of Australian desi chickpeas (Cicer arietinum L.)
S Paul Mukhopadhyay, JA Wood, PD Prenzler, AJ Saliba, CL Blanchard
63rd Australasian Grains Science Conference and ICC Conference, 2013, 202-206, 2013
2013
Le système ne peut pas réaliser cette opération maintenant. Veuillez réessayer plus tard.
Articles 1–4