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Aurélie BEAL
Aurélie BEAL
Docteur, société NemrodW
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Experimental design for mixture studies
D Voinovich, B Campisi, R Phan-Tan-Luu, A Beal
Steven Brown, Romà Tauler and Beata Walczak, 2020
302020
Constructing space-filling designs using an adaptive WSP algorithm for spaces with constraints
A Beal, M Claeys-Bruno, M Sergent
Chemometrics and intelligent laboratory Systems 133, 84-91, 2014
232014
Use of the common components and specific weights analysis to interpret supersaturated designs
M Claeys-Bruno, A Béal, DN Rutledge, M Sergent
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems 152, 97-106, 2016
62016
NEMRODW, LPRAI, Marsella
D Mathieu, A Beal, R Phan-Tan-Luu
5
Description et sélection de données en grande dimension
A Beal
Université d'Aix-Marseille, 2015
42015
Repairing uniform experimental designs: Detection and/or elimination of clusters, filling gaps
A Beal, J Santiago, M Claeys-Bruno, M Sergent
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems 134, 140-147, 2014
32014
Nonclassical experimental designs
A Beal, R Phan-Tan-Luu
Comprehensive Chemometrics [Recurso electrónico]: chemical and biochemical …, 2020
12020
New experimental design for mixture problems
A Beal, C Gomes, M Claeys-Bruno, M Sergent
AgroStat 2016 Congress, 2016
12016
Racemization mechanism of lithium tert‐butylphenylphosphido‐borane: A kinetic insight
R Fortrie, D Gatineau, D Hérault, A Béal, J Naubron, L Giordano, G Buono
Chirality 34 (1), 27-33, 2022
2022
Multicriteria selection of uncorrelated variables for modeling
A Beal, M Claeys-Bruno, M Sergent
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems 157, 162-168, 2016
2016
Utilisation de la méthode ComDim pour l’interprétation des matrices supersaturées
M Claeys-Bruno, A Beal, D Rutledge, M Sergent
Chimiométrie 16, 2015
2015
METHODES DE VISUALISATION DE DONNEES PAR PROJECTIONS NON LINEAIRES. PRESENTATION DE DIFFERENTS EXEMPLES
A Béal, M Claeys-Bruno, M Sergent
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