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Coauteurs
- Ilija DjekicFull Professor at Faculty of Agriculture - University of BelgradeAdresse e-mail validée de agrif.bg.ac.rs
- Jose Manuel Lorenzo RodriguezCentro Tecnologico de la CarneAdresse e-mail validée de ceteca.net
- Jelena MiocinovicAssistant Professor, Faculty of Agriculture, University of BelgradeAdresse e-mail validée de agrif.bg.ac.rs
- Bartosz G. SołowiejUniversity of Life Sciences in LublinAdresse e-mail validée de up.lublin.pl
- Ruben Domínguez-ValenciaCentro Tecnolóxico da CarneAdresse e-mail validée de ceteca.net
- Vesna Z. DjordjevicInstitut za higijenu i tehnologiju mesaAdresse e-mail validée de inmes.rs
- Nino TerjungDeutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V.Adresse e-mail validée de dil-ev.de
- Paulo Cezar Bastianello CampagnolProfessor da Universidade Federal de Santa MariaAdresse e-mail validée de ufsm.br
- Volker HeinzDILAdresse e-mail validée de dil-ev.de
- Mohammed GagaouaPh.D, Meat Scientist at PEGASE, INRAE, FranceAdresse e-mail validée de inrae.fr
- marco iammarinoIstituto Zooprofilattico della Puglia e della basilicataAdresse e-mail validée de izspb.it
- Sun Weizheng (孙为正)Professor, South China University of TechnologyAdresse e-mail validée de scut.edu.cn
- Monika GibisUniversity of Hohenheim, Institute of Food Science and BiotechnologyAdresse e-mail validée de uni-hohenheim.de
- Fidel ToldraInstituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos CSICAdresse e-mail validée de iata.csic.es
- Daniel Franco RuizInvestigador Centro Tecnologico de la CarneAdresse e-mail validée de ceteca.net
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Igor Tomasevic
University of Belgrade, German Institute of Food Technologies (DIL),
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