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Coauteurs
- klaas J. van WijkCornell University, Section of Plant Biology, SIPSAdresse e-mail validée de cornell.edu
- GIULIA FRISOCornell universityAdresse e-mail validée de cornell.edu
- Yukari AsakuraInstitute for Protein Research, Osaka Univ.Adresse e-mail validée de protein.osaka-u.ac.jp
- Robert TurgeonAdresse e-mail validée de cornell.edu
- Martin WiedmannGellert Family Professor of Food Safety, Cornell UniversityAdresse e-mail validée de cornell.edu
- Antonio J Matas ArroyoDepartamento de Botánica y Fisiología Vegetal. Universidad de Málaga.Adresse e-mail validée de uma.es
- Kenji NishimuraKwansei Gakuin UniversityAdresse e-mail validée de kwansei.ac.jp
- Renato Hohl OrsiCornell UniversityAdresse e-mail validée de cornell.edu
- Haley F. OliverProfessor of Food Science, USAID Feed the Future Food Safety Innovation Lab Director PurdueAdresse e-mail validée de purdue.edu
- Nicholas ProvartProfessor and Departmental Chair, Cell & Systems Biology, University of TorontoAdresse e-mail validée de utoronto.ca
- Tesfamichael H. KebromPrairie View A&M UniversityAdresse e-mail validée de pvamu.edu
- Christopher R. MyersCornell UniversityAdresse e-mail validée de cornell.edu
- Lin WangBayer Crop ScienceAdresse e-mail validée de bayer.com
- Neeru GandotraScientistAdresse e-mail validée de yale.edu
- Peng Liu (刘芃)Department of Statistics, Iowa State UniversityAdresse e-mail validée de iastate.edu
- Zhangjun FeiBoyce Thompson InstituteAdresse e-mail validée de cornell.edu
- Georg JanderBoyce Thompson Institute for Plant ResearchAdresse e-mail validée de cornell.edu
- Paul Dominic B. OlinaresResearch Associate, The Rockefeller UniversityAdresse e-mail validée de rockefeller.edu
- Joy ScariaOklahoma State UniversityAdresse e-mail validée de okstate.edu